Egyedi hímzett pólók

Kiemelkedő minőségű, egyedi hímzett pólók. A galléros és kereknyakú pólókon elöl és hátul elhelyezett Szegedi Búvárok logo alatt a hátrészen a tulajdonos nevével.

hímzett pólók

Ismerd meg a hímzett pólók választékát!

Sosem voltunk szerények. A búvárok egyébként is büszkék lehetnek arra, hogy a vízalatti világban is otthonosan mozognak. Szegediként további büszkeség, hogy egy ilyen múltra visszatekintő és a jövőt építő, vizek ölelésében fekvő városban élhetünk. Büszkék vagyunk arra, amit a város búvárai elértek az elmúlt évtizedek alatt, és reméljük mi is hozzá tudunk tenni valamilyen értéket.  Ezt a büszkeséget fejezi ki a Szegedi Búvárok logoval és névvel egyedire hímzett póló.

Márti Szegedi Búvár pólóban

Ha már büszkeség… A közösséghez tartozás, az együtt gondolkozás és a közös élmények megélése is összeköt bennünket.

Alapvetően két féle pólóból lehet választani. Kereknyakú és galléros. Színét tekintve ahogy a fotókból is látszik, elég sokféle lehetőség áll rendelkezésre. Mindenki kiválaszthatja az ízlésénnek megfelelőt. Ugyanez igaz a hímzés színére is.

Szegedi Búvárok pólók piros, rózsaszín, kék és zöld

Nyilvánvalóan a magasabb minőség és az időtállóság miatt választottuk a hímzést a nyomtatás helyett. Szeretjük, keressük és próbáljuk a kiemelkedő minőséget megteremteni a tevékenységeinkben, legyen az akár búvároktatás, búvártanfolyam, kirándulás, ezek a pólók, vagy a merülési naplók. 

Szegedi Búvárok pólók a kertben

Ha Te is szeretnél ilyen pólót, szívesen viselnéd, jelezd bármelyik elérhetőségünkön. Sajnos a folyamatos drágulás itt is megfigyelhető, de egyesületi tagjainknak további kedvezményt tudunk biztosítani az egyébként is kedvező beszerzési árú hímzett pólókra.

Szegedi Búvár pólóban

Egyebek

További információkat fotókat és egyéb érdekes bejegyzések találhatsz Google profilunkon is a pólókkal kapcsolatban. Kattints az alábbi gombra a profilunk megtekintéséhez.

Nem mindig sikerül, de próbáljuk valamilyen rendezvényünkön átadni a pólót, ezzel is talán megadva a módját, megtisztelve azt a szellemiséget, amit hordoz. Az alábbi videóban pont egy ilyen ilyen átadás is látható. Érdemes böngészni az eseményekről készült filmeket, mert többen is feltűnnek ilyen jelenetek.

Ahogy korábban olvashattad minden tevékenységünkben, megnyilvánulásunkban próbálunk egyedi odafigyeléssel, extrákkal kiemelkedő minőséget nyújtani. Ez fokozottan igaz a búvártanfolyamainkra és általában a búvároktatásra is. További információkhoz kattints az alábbi gombra.

Ha észrevételed, megosztani való gondolatod van, szólj hozzá ehhez a bejegyzéshez, vagy keress bennünket bármelyik elérhetőségünkön!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top