Szegedi Búvárok SE

Szegedi Búvárok SE, nem csak Szegedieknek! Egyesületünk története 2021-ben kezdődött. Néhány búvár, akik úgy éreztük, szükség van egy közösségre, létrehoztunk egy csoportot. Az első pillanattól hittünk benne, hogy jó dolog egy hagyományos klub-szerű csapathoz tartozni. Közösen megélni a búvárkodás élményét. A kirándulásokon, túrákon kultúrális programokon is részt venni. Így barátságok szövődnek és a közösen megélt élmény méginkább összekovácsolja a társaságot. Kerestünk egy megjelenítési, kommunikációs felületet. Ez lett a Szegedi Búvárok Facebook csoport.

Szegedi Búvárok SE

Az alapítók közt oktatók, merülés vezetők, technikai búvárok vannak. Elég nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk a búvárkodás témakörében, így van mondanivalónk. Megszületett honlapunk, melyen folyamatosan új tartalmakat jelenítünk meg. Ezzel párhuzamosan fejlesztjük Youtube csatornánkat is, melyen videóinkat osztjuk meg. Kérlek íratkozz fel, like-old a videókat, ha tetszenek.

Elkezdtük a programjaink szervezését, a búvár képzéseket, és azt vettük észre, hogy egyre több ember csatlakozik. Úgy látszik tényleg működik amit megálmodtunk. Van igény a közösen eltöltött élményekkel teli kirándulásokra. Új ismerettségek, barátságok szövődtek. Szerencsére már több száz tagot számlál a Facebook csoport, így a posztjaink, eseményeink, írásaink sok embert érnek el.  

Szegedi Búvárok Csoportkép

2023-as újdonság az Egyesületté alakulás. Így további lehetőségek nyílnak a fejlődésre és még színvonalasabb rendezvényeket tudunk szervezni. 

Szegedi Búvárok SE adatok

Név: Szegedi Búvárok Ismeretterjesztő és Rekreációs Sportegyesület

Cím: 6727 Szeged, Sólya utca 30

Nyilvántartási szám: 06-02-0003652

Adószám:19365620-1-06

Bankszámlaszám: 10700062-74535288-51100005

Szegedi Búvárok SE

Legyél Te is Egyesületünk tagja!

Legyél egyesületünk tagja, ha egyet tudsz érteni alapértékeinkkel. Csatlakozz hozzánk, gyere el eseményeinkre és használd ki a tagság nyújtotta előnyöket. Elhivatottságunkról, értékeinkről a Társadalmi szerepünk oldalon részletesen olvashatsz.

Nézzük a tagság előnyeit!

Ha velünk merülsz, mindig tudsz fejlődni, új ismeretek szerezni. Nyugodtan kérdezhetsz, segítünk, megmutatjuk a helyes irányt. Mindig szókimondók és őszinték vagyunk. Csak így van értelme. Nem mondjuk, hogy jó búvár vagy, ha nem így gondoljuk. Ha a mi értékrendünk szerint helytelen amit csinálsz, megmondjuk, és megkérünk, hogy változtass. Természetesen elismerésre is számíthatsz. Fontos az őszinteség, a kölcsönös tisztelet. Nem kell természetesen hozzánk alkalmazkodnod, csak bizonyos kérdésekben. Ilyen a természetvédelem, az élővilág tisztelete. 

Anyagi előnyök

A tagsággal járó anyagi előnyök a következők:

1: 50EUR kedvezmény a következő búvártanfolyamod árából (egy tagsági éves periódus alatt egyszer használható fel)
2: 10%-os kedvezménykártya a DIVEX búvár szakáruházban (fizikai kedvezménykártyát nálam veheted át) www.divex.hu
3: 25% kedvezmény az Egyesületünk által szervezett eseményen a mi palackjaink bérleti díjából (nyilván másokéból nem tudunk kedvezményt adni)
4: Egyesületünk által szervezett belépődíjas rendezvények ingyenes látogatása
5: 10% kedvezmény a https://sportelelmiszer.hu webáruház kínálatából. Kedvezmény beállításához keress engem.
6: 15% kedvezmény búvárfelszerelés vásárlás esetén a https://katalog.tecline.com.pl/en/ oldalon található termékek árából. Tecline, Scubatech … stb. 
7: SUUNTO computer vásárlási kedvezmény.
Szegedi Búvárok tagsági kártya

Gyere, legyél a Szegedi Búvárok SE tagja!

Alapszabályunkat itt olvashatod:

SE

Szegedi Búvárok Beszámolók

2023

Beszamolo_2023

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top