Mentor program

A Mentor program a Szegedi Búvárok SE képzési programja. Tulajdonképpen két búvár gyakorol együtt. Mindketten jobb búvárrá szeretnék tenni az egyik búvárt. Ez egy személyes, beszélgetős, mélységekig belemenős, őszintén kibeszélős, feltárós, elfogadós történet. Az oktató vagy oktatók tapasztalatuk, tudásuk átadásával a fejlődni vágyó a nyitottságával van jelen. 

Mentor program

Ez nem egy tanfolyam. Ez egy személyre szabott szolgáltatás. Abban fejlesztünk, amiben szeretnél fejlődni. Nem jár érte oklevél, nincsen vizsga, kártya. A jutalmad, hogy fejlődtél abban, amiben hiányosságaid voltak. És mi még? Biztonságosabban tudsz majd merülni. Az önbizalmadat biztos tudás táplálja, hiszen tisztában vagy a részletekkel. Hiszen bármely készségedet fejleszted, értékesebbé válsz. 

Mentor program, a Felmérés

A felmérés során megvizsgáljuk a fejlesztendő területeket, készségeket. Megállapítjuk a hibákat, a rossz beidegződéseket. Feltárjuk a problémákat. Megbeszéljük, elmondjuk az elméleti hátterét és az okokat, amiért a változtatás, javítás során jobb búvár leszel. Egyeztetjük az elérendő célt és az oda vezető lépéseket. Együtt gyakorlunk veled, együtt javítjuk ki a hibákat, dolgozzuk fel a problémákat. Segítünk magasabb szintre lépni.

Mentor program, a Gyakorlás

A hibák azonosítása után együtt átbeszéljük a lehetőségeket és kijavítjuk azokat. Lehet, hogy itt újra kell gondolni a felszerelés konfigurációt, le kell győzni a beidegződéseket és nyitottnak kell lenni az újdonságok felé. Lehet, hogy csak neked újdonságok. Együtt indulunk a fejlődés útján. Gyakorolunk, amíg nem megy. Természetesen a teljes kigyakorlás, a készségek tökéletesítése rád vár. Ezért szervezünk rendszeresen medencei foglalkozásokat. Azokra is gyere el, mindig van idő kis konzultációra, megnézni mennyit haladtál.

Még pár gondolat...

Nem szégyen, ha a búvártanfolyam elvégzése után úgy érzed, lehetne jobb is. Csinálhatnád jobban is. Sőt, ez jó! Azt jelenti, hogy szeretnél jobb lenni. A tanfolyamon a szint eléréséhez szükséges tudást kapod meg. A Mentor program neked való, ha szeretnél fejlődni bizonyos területeken, de nincs szükséged egy további búvárminősítésre.  

Ha kihagytál néhány évet és szeretnél visszarázódni a búvárkodásba, újrakezdeni, feleleveníteni a tudásod. Néhány alkalom után visszatér a már a megszerzett tudás, sőt jobb is lehet. 

Egyszóval neked való a mentor program, ha szakértő segítségével szeretnél fejlődni.

... és egy kis ráadás!

Ha kipróbálnál más felszerelés konfigurációt, mint amit használsz, arra is lehetőséged van. Több féle mellényünk, wingünk, rövid- hosszútömlős automatánk, uszonyunk van. Megnézheted, hogy neked melyik lenne a legjobb. 

Keress bármelyik elérhetőségünkön ha kérdésed, észrevételed van. Állunk rendelkezésedre!

További búváros videókat tekinthetsz meg a Youtube csatornámon.

Búvároktatással kapcsolatos tavábbi tartalmakért látogasd meg Búvároktatás oldalunkat.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top